divendres, 16 de març del 2012

La festa continua!!!


                              
La festa continua!!!!

Si el 22 de novembre de 2010 teníem una cosa clara a Montserrat és que tard o d'hora Lestonnac tornaria a pujar-hi.

Aquell dia  celebràvem el 400 aniversari de la Festa de la Presentació de Maria. Érem molts: alumnes, mestres, personal de l'Escola i un bon grapat de pares i mares. El record d'aquella diada és molt present en tots nosaltres. 

Ens anunciaven que en un futur no gaire llunyà la nostra fundadora tindria un espai a la muntanya de Montserrat. Finalment el dia ha arribat. El proper 6 de maig de 2012 inaugurarem el monòlit de Sta. Joana de Lestonnac.

Per aquest motiu l'Ampa i l'Escola ens agradaria que la muntanya es tornés a omplir amb la gran Família de Lestonnac.

Com hi anirem?. Tothom pot pujar-hi com vulgui però nosaltres us volem proposar diverses maneres, la qüestió és triar-ne una i no deixar que t´ho expliquin!!!

Els més agosarats podem pujar a peu des de l'Escola. Sortirem el dia cinc de maig per la tarda i caminarem tota la nit. Serà una gran experiència. Aquesta va adreçada als alumnes de 3é d'Eso en endavant, pares, mares, mestres, personal de l'Escola, amics....

També tindrem una pujada a peu més familiar. Pujarem des de Monistrol de Montserrat. En aquesta caminada no pot fallar ningú. Tots plegat, al seu ritme,  farem els 5 km que pugen fins la muntanya. Per accedir a Monistrol i retornar per la tarda organitzarem autocars per tots aquells que vulgueu deixar el cotxe a casa.

Però si tu vols accedir directament, podràs fer-ho amb els autocars que aniran directament a Montserrat des de l'Escola.

Si vols accedir amb el teu vehicle també ho podràs fer, però et perdràs la màgia dels companys de ruta.

El dia 6 de maig no et quedis a casa!!!!

Més de quaranta persones ja estem treballant per que aquest dia també sigui inesborrable!!!!

Al web de l'escola www.lestonnac-bcn.cat trobaràs en format PDF els  formularis d'inscripció a les diferents propostes per pujar-hi. 

Recorda que el dia 26 de març obrirem el període d'inscripcions. Anota´t aquesta data a la teva agenda.

Montserrat serà una festa!!!!

Si vols ser protagonista....aquest és el teu dia.

La Comissió organitzadora.

1 comentari: