diumenge, 22 d’abril del 2012

Hola sóc l'Eva, podòleg i trekkinaire.




Hola sóc l'Eva, podòleg i trekkinaire.

Primer tranquil·litzar-vos: aniré de suport caminant des de Barcelona, per tant, qualsevol problema que tingueu, m'ho feu saber i posem solució.

Calçat:

 Preferible bambes de muntanya: són lleugeres, reforçades, de sola semirígida i de tacs. Una bamba normal a part de no tenir un bon “agarre”, correu el risc de si la sola és massa tova, facilita major fatiga muscular.

 La bota de muntanya: el turmell va més protegit, la sola sol ser més rígida , per tant menys fatiga muscular de la planta del peu però pesen massa, per tant més cansament de les cames.

 Preferiblement el nº correcte, hauria de ser 1 ½ més gran,.a les baixades el peu va endavant causant microtraumatismes a les ungles provocant morats subungueals.

 Hi han dos proves que m'agrada fer, per saber si no són massa justes: ben lligada, el polze ha d' entrar bé entre el taló i la part posterior del calcat. O bé , picar amb la punta del peu a terra, com si donéssim una patada, provar diferents números i veure les sensacions.

Mai estrenar RES el dia de la prova.

Les ungles tallades uns dies abans, preferiblement rectes i si molesten les cantonades, les llimarem. Si hi fiquem la tisora podríem tallar massa ungla i clavar-se després, i si no llimem les cantonades, la mateixa ungla pot fer un tall al dit del costat.

Abans de començar a caminar, portaré un lubricant que us ho posareu als peus per tal d' evitar la fricció a la pell i reduir el perill de les “butllofes”, en cas de que apareguin, no us amoïneu, us tallo el peu..., broma, portaré 2ª pell perquè pogueu continuar la marxa, les butllofes no seran excusa per plegar, ohhh.

També portarem una petita farmaciola, amb medicació bàsica, venes, esparadraps, … per poder resoldre qualsevol imprevist.

Sigueu conscients que serà una “matxacada” física, tant per les hores de marxa com per fer-ho de nit, o sigui,... veniu amb ganes de patir.

Desitjo que gaudiu la travessa.

Ens veiem el dia 5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada